Vi vill utveckla norra Sverige genom möten

Nolia är Norrlands största arrangör av fack- och publikmässor samt större konferenser. Det är vi för att vi vill utveckla genom att skapa mötesplatser.

Hej!

Mitt namn är Jonas Dahlberg och jag är VD för Nolia AB som arrangerar den här mötesplatsen. Nolia AB har över 50 års erfarenhet av att utveckla olika typer av mötesplatser och är Norrlands största arrangör av fack- och publikmässor samt större konferenser. Vårt fantastiska team av medarbetare genomför mässor, konferenser och event men också både nationella och internationella konsultuppdrag.

Vi har kontor i Umeå och Piteå och i Umeå har vi också en omfattande konferensverksamhet.

Nolia AB är en motor för tillväxt där vi, genom mötesplatser, vill utveckla hela norra Sverige. Utveckling sker genom att mötas och växa.

Vi ses på någon av Nolias mötesplatser!

Jonas Dahlberg

Hälsningar
Jonas Dahlberg,
VD Nolia AB

Boka din monter redan idag!

Har du en nyhet du vill släppa eller en helt ny produkt att lansera? Då är Noliamässan den perfekta platsen. Via våra kanaler får du även hjälp att nå ut till både allmänhet och media. Boka din monter redan idag!

Vad tycker andra?

"Nolia is important to us because we meet a lot of our clients that live up north. Also is an awesome event with so many interesting products and it’s an honor to be there. Sales have increased every year and the most important aspect is the care the organisers take in choosing the exhibitors, rewarding companies that bring real quality."

Jari Keskinen, Kulinarisk,

”Varför Noilamässan? Nolia var första steget till att bli professionell yrkesutövare för drygt 35 år sedan. Att tordas, vilja och tro sig om att klara av 9 dagar med över 100 000 besökare på denna jättemässa var ett viktigt avgörande steg i utvecklingen. Att ha tillräckligt med varor, tro att de skulle sälja och träffa så många människor var en utmaning. Måste nämna att om vi inte hade varit två konstnärer, från samma by och dessutom bästa målarvänner så hade det inte varit lika självklart att Laila Wikström och jag skulle ställa ut. Stödet och peppning var viktigt och vi delade monter de första åren. En historia från dåtiden Det finns många härliga historier fån Nolia-åren med glada kunder, gamla bekanta från Lycksele och hjälp från bekantas bekanta som kunde komma ner med mer varor när man sålt bättre än man hade hoppats på. Men en var när Margareta – Noliabossen - kom förbi i vanlig ordning på lördag morgon och önskade oss utställare lycka till. Jag visste att det var 30:e året jag ställde ut å frågade henne var kristallvasen eller guldklockan var? På skämt såklart, men morgonen därpå stod en fantastisk blomsteruppsättning på mitt bord . Det var kul och minnesvärt. Tips till nya utställare Tips till nybörjare på Nolia kan vara att just dela monter med någon som kompletterar dina produkter och stil.”

Kerstin Westin,

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter kring mässan och info om när biljetter släpps!

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se