Om Noliamässan

Noliamässan är en av Sveriges ledande besöks- och handelsmässor på en yta av cirka 100.000 kvm som pågår under 5 dagar i augusti. Mässan går vartannat år i Piteå/Umeå. 

Noliamässan är mer än bara en mässa. Det är en handelsplats och en folkfest där du som besökare kan hitta idéer, inspiration och produkter inom en mängd olika områden. Noliamässans breda utbud av olika produktområden gör mässan helt unik på den svenska mässmarknaden. 

Välj Noliabandet för den bästa upplevelsen!

För att få ut det mesta av Noliamässan är det bästa tipset att sprida upplevelsen på flera dagar istället för att försöka ta sig an allt under en dag. Med över 200 utställare på plats och högaktuellt program är det omöjligt att hinna allt på en dag. Med Noliabandet blir det prisvärt att gå fler dagar, göra kortare besök, ta en lunch på området, lyssna på en föreläsning, äta middag på mässan och kolla på den där teknikprylen som du såg under första mässdagen.

Digert program

Vill du bli inspirerad till ett hållbarare liv, lyssna på bra musik, ta del av klassisk design eller bli bländad av Let’s Feast blingade mustang IRL? Då är det Noliamässan du ska besöka! 

Urval från programmet
Hållbara Sara
Bli en cirkulent med andra hand i första hand - Hållbara Sara berättar hur!
Let's Feast
Kom och se Let's Feasts custom-mustang och träffa Doris och Cristian
Svenskt Tenn-utställning
Jenny von Platen om Svenskt Tenn-utställningen.
Previous slide
Next slide

Mer än 200 utställare!

Noliamässan är stor och bred, både till yta och innehåll! Här hittar du allt från glaskonst till senaste husbilsmodellerna. Gillar du att planera din mässa i detalj? Läs igenom vår utställarlista och bekanta dig med kartan i förväg. 

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter kring mässan och info om när biljetter släpps!

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se