Sveriges ledande besöks- och handelsmässa

Noliamässan är en av Sveriges ledande besöks- och handelsplatser som pågår under fem dagar i augusti. Med Noliamässan erbjuds en attraktiv handelsplats i Norrland där utställare och besökare varje år träffas för att göra affärer, utbyta erfarenheter, ta del av nya trender och titta på marknadens utbud. Mässan hålls vartannat år i Umeå och vartannat år i Piteå. Noliamässan 2024 genomförs 7-11 augusti i Piteå. 

Anledningarna att ställa ut på Noliamässan är lika många som våra utställare. På mässan har man möjlighet att träffa sina kunder personligen och testa hur nya produkter eller tjänster tas emot. Det är också ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med nya återförsäljare eller leverantörer. Här hittar ni alla målgrupper från barn till äldre.

Besökarna kommer till Noliamässan för att shoppa, få inspiration och idéer, ta del av nyheter och upplevelser. Det besökarna uppskattar med mässan är det stora utbudet, mångfalden, att det finns mycket att se samt att det finns något för alla.

Gör din bokningsförfrågan redan idag så kontaktar någon av mässan säljare dig!

Här kan du läsa utställarinbjudan

Piteå

7 - 11 augusti 2024

Boka monter

Fyra bra anledningar att ställa ut på Noliamässan

60 000

besökare

45 mkr

i dagsomsättning på mässan

300

Utställare

120 000 m2

stort mässområde

Vad tycker andra?

Lambriní Theodossiou

Jag ångrade inte att jag ställde ut på Stora Nolia. Folk från hela Norrland kom och köpte mina varor, mycket tack vare kvaliteten och att jag, som producent, står på mässan.

Lambriní Theodossiou, Togora Gård,