Sveriges ledande besöks- och handelsmässa

Noliamässan är en av Sveriges ledande besöks- och handelsplatser som pågår under fem dagar i augusti. Med Noliamässan erbjuds en attraktiv handelsplats i Norrland där utställare och besökare varje år träffas för att göra affärer, utbyta erfarenheter, ta del av nya trender och titta på marknadens utbud. Mässan hålls vartannat år i Umeå och vartannat år i Piteå. Noliamässan 2024 genomförs 7-11 augusti i Piteå. 

Anledningarna att ställa ut på Noliamässan är lika många som våra utställare. På mässan har man möjlighet att träffa sina kunder personligen och testa hur nya produkter eller tjänster tas emot. Det är också ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med nya återförsäljare eller leverantörer. Här hittar ni alla målgrupper från barn till äldre.

Besökarna kommer till Noliamässan för att shoppa, få inspiration och idéer, ta del av nyheter och upplevelser. Det besökarna uppskattar med mässan är det stora utbudet, mångfalden, att det finns mycket att se samt att det finns något för alla.

Gör din bokningsförfrågan redan idag så kontaktar någon av mässan säljare dig! 

Här kan du läsa utställarinbjudan

Piteå

7 - 11 augusti 2024

Boka monter

Fyra bra anledningar att ställa ut på Noliamässan

60 000

besökare

45 mkr

i dagsomsättning på mässan

300

Utställare

120 000 m2

stort mässområde

Vad tycker andra?

Jenny Gunillasson

”Det är viktigt att delta på Noliamässan för att det är ett utmärkt tillfälle att träffa nya och gamla kunder samt marknadsföra sina produkter inför höst och vintersäsongen. Det finns även möjlighet att testa vilka produkter som säljs bra och som du ska satsa mer eller mindre på. Noliamässan har många besökare som är intresserade och trogna mässbesökare.”

Jenny Gunillasson, Busmonster,

Leif Hellström

”Det är en härlig mässa och det är ett väldigt intresse för våra produkter. För mig är mässan ett mycket bra sätt att visa att jag finns och vilka produkter jag har. Noliamässan står för en betydande del av min omsättning”

Leif Hellström, Energitjänst i Umeå som säljer IVT Värmepumpar,